Train Small – Big Results

Team

Maak kennis met ons team

Maak kennis met de trainers van FITWORKZ. Onze trainers stellen zich graag aan je voor!

Juriën Beterams

Mijn naam is Juriën Beterams en ben geboren op 16-07-82
“Functioneren in een gezond lichaam met een levendige geest is belangrijk”

Op 5 november 2011 is Just Be Fit, mijn gezondheidsstudio, in Wanssum geopend. Na afronding van zowel de Cios- en Fontys Sportmanagement opleiding heb ik vele jaren in diverse sportcentra gewerkt. Mijn gedachten gingen echter altijd uit naar een eigen gezondheidsstudio. “Klein van opzet, zodat we de mensen persoonlijk en intensiever kunnen begeleiden”.

Met deze opzet is Just Be Fit groot geworden en zijn we toe aan een nieuwe stap richting Horst. Het concept bij FITWORKZ is niet anders, namelijk in kleine groepjes trainen, wat resulteert in een ontspannen en gezellige sfeer, met diverse trainingsvormen. 

Met FITWORKZ bundelen we de krachten van Just be Fit met Natuurlijk Nancy. Met als doel in regio Horst ook trainingen met goede begeleiding te bieden, waarbij  jij gehoord en gezien word als klant.

Nancy Hendrikx-Fonteijn

Mijn naam is Nancy Hendrikx. Geboren op 8 oktober 1973 .

Ik heb zelf mogen ervaren wat een gezonde levensstijl voor je kan betekenen. Niet alleen voor je lijf en fitheid, maar ook voor je zelfvertrouwen. ​Na zelf verschillende pogingen te hebben ondernomen om af te vallen ben ik onder begeleiding van een personal trainer mijn overgewicht te lijf gegaan door middel van sporten en gezond eten. Hierbij ben ik toen meer dan 20 kilo afgevallen. In dit traject heb ik ook veel geleerd over o.a. voeding en wat dit met je doet.

Ik ben toen zo geïnspireerd geraakt dat ik mijn vak als activiteitenbegeleidster en mijn baan in de kinderopvang opgegeven heb en mij ben gaan omscholen naar personal trainer en lifestyle coach.  Ik heb eerst een aantal jaren bij verschillende fitnesscentra gewerkt om te ervaren waar nu echt mijn passie ligt.

In 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik Natuurlijk Nancy opgericht. Met een heleboel ideeën en nu echt wetend waar mijn passie ligt heb ik de samenwerking met Jurien opgezocht en gaan we samen voor FITWORKZ.

Daniël Coenders

Mijn naam is Daniël Coenders, geboren op 11 Augustus 1994.

Vanaf 1 Juli 2021 ben ik werkzaam bij Just Be Fit in Meerlo en het gezondheidsplein Wanssum en per oktober bij FITWORKZ. Vanuit Just Be Fit heb ik de mogelijkheid gekregen om de opleiding ‘Fitnesstrainer A’ te halen. Deze heb ik in korte tijd succesvol afgerond.

Zelf voetbal ik al van jongs af aan bij SV United en ben ik sinds de opening van Just Be Fit lid. Ik ben blij met de kans die ik bij Just Be Fit heb gekregen om me te laten omscholen naar fitnessinstructeur. Hier ben ik erg enthousiast over en dat deel ik natuurlijk ook graag met de sporters bij het Gezondheidsplein Wanssum.

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen die ik vanuit de opleidingen heb opgedaan. Dit natuurlijk met als doel om jullie als sporters te helpen en de persoonlijke doelen te halen. Hierbij let ik wel op de juiste houding en of er op een verantwoorde manier gesport wordt. Ik word erg enthousiast als ik samen met jullie een bepaald doel kan behalen.

Ik zie jullie graag bij FITWORKZ Horst!! 

Jeroen Smits<br />

Jeroen Smits

Mijn naam is Jeroen Smits, geboren op 7 maart 2002.

Mijn avontuur binnen de sportsector begon tijdens mijn laatste jaar HAVO in 2018-2019. Ik heb sinds die tijd al op verschillende plekken ervaring op mogen doen als onder andere fitness instructeur en activiteitenbegeleider. Mede door deze ervaring heb ik de keus gemaakt om de opleiding Sportkunde aan de Sporthogeschool in Eindhoven te volgen. Waar ik dit jaar hoop af te studeren in de richting Kracht- en Conditiespecialist.

Momenteel loop ik stage als performance coach bij de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Mijn taak hier is de individuele speler fysiek sterker maken om prestatie te verbeteren op de langere termijn. Door het inzetten van mijn kennis over sport specifieke krachttraining draag ik hieraan bij tijdens hun ontwikkeling.
Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het meeste voldoening haal uit het ondersteunen van sporters bij het behalen van hun eigen doel. De kennis en ervaring die ik opgedaan heb wil ik terug laten komen tijdens de trainingen aangeboden door FITWORKZ om zo jullie ook te helpen om jullie eigen doelen te behalen!

Waarom kiezen voor FITWORKZ?

N

Trainen met professionele begeleiding

N

Trainen in kleine groepen met aandacht voor jou

N

Trainen met veel variatie (binnen- én buiten trainen)

N

Samenwerking met o.a. fysiotherapeut, gewichtsconsulent en vitaliteitscoach

N

Maandelijks opzegbare abonnementen

N

Gebruik van een app en parkeren voor de deur

FITWORKZ

Train small – Big results

FITWORKZ

Gratis proefles?