Train Small – Big Results

Personal Training

Meld je aan voor een GRATIS proefles

1-op-1 training

Personal training is sterk groeiende in Nederland en niet voor niets! Het is de meest effectieve manier van trainen en staat garant voor resultaat. Veilig en gevarieerd trainen en gemotiveerd blijven is nog effectiever als u aan de slag gaat met een professional. Personal trainers van Fitworkz hebben de kennis en ervaring om u te helpen met het behalen van al uw doelstellingen.

Personal training is voor iedereen

Personal training betekent: sporten en bewegen met een persoonlijke coach met een op maat gemaakt programma, afgestemd op uw wensen en behoeften. Want een standaardaanpak bestaat niet. Ieder mens en dus ieder programma is uniek. De training vindt plaats waar en wanneer u maar wilt, zowel op onze mooie locatie ofwel in de buitenlucht in het mooie aangrenzende bosgebied met tal van mogelijkheden.

Gewicht verliezen

Kracht opbouwen

 Cardio

 

Voor wie is Personal Training?

Voor iedereen! Denk aan beginners, senioren, ervaren sporters die hun techniek willen verfijnen, mensen die willen oefenen voor een sportevenement, mensen die willen afslanken, mensen die revalideren, mensen die herstellende zijn enzovoort, enzovoort…

Voordelen Personal Training

N

Effectieve en uitdagende trainingen

N

Resultaat gericht

N

Persoonlijke aandacht

N

Aangepast op uw doelen, mogelijkheden en wensen

N

Jouw eigen ervaren personal trainer

N

Onze locatie of in het nabij gelegen unieke bosgebied

FITWORKZ

Train small – Big results

FITWORKZ

Gratis proefles?